Завантаження ...
banner

Світла пам'ять Захисникам із Чернігівщини

Світла пам'ять Захисникам із Чернігівщини фото

Два Герої, солдат Вдовін Василь та солдат Радченко Павло, віддали своє життя за Незалежність України у боротьбі з ворогм.

Радченко Павло Миколайович народився 5 лютого 1972 року в селі Дейманівка Прилуцького району. З 1997 року по кінець 2015 року служив в органах внутрішніх справ України, а у листопаді 2016 року пішов на військову службу за контрактом до 1-ї окремої танкової Сіверської бригади. За три роки служби наш земляк неодноразово брав участь в антитерористичній операції на Сході України, а після закінчення строку контракту звільнився з військової служби за вислугу років.

Після повномасштабного ворожого вторгнення Павло вирішив повернутися до лав Захисників. Так він потрапив до 54-ї окремої механізованої бригади, у складі якої боронив територіальну цілісність та недоторканість нашої держави.

8 серпня під час бою з противником біля населеного пункту Виїмка Донецької області Радченко Павло отримав важке поранення. На жаль, воно виявилось несумісним із життя...

Вдовін Василь Анатолійович народився 8 жовтня 1986 року у місті Прилуки.  До 2014-го року працював у своїй альма-матер, а з початком заворушень у 2014-му році долучився до учасників Революції Гідності, трохи згодом став до лав Захисників України. У 2015-му Василь повернувся до Національного авіаційного університету, де розпочав роботу над дисертацією.

Разом з побратимами з 72-ї окремої механізованої бригади брав участь у боях за Бучу, Ірпінь та Сєвєродонецьк.

На жаль, 20 липня під час виконання бойового завдання у Бахмуті на Донеччині Вдовін Василь загинув...

Рідні та близькі, друзі та побратими востаннє попрощалися з Василем, Павлом та В'ячеславом, вшанувавши їх світлу пам'ять та поховавши на рідній землі. 

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким наших Героїв...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: