Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині попрощалися із трьома захисниками

На Чернігівщині попрощалися із трьома захисниками фото

Останню шану віддали трьом захисникам - молодшому лейтенанту Смелову Костянтину, солдату Клименко Юрію та солдату Дерев'янко Олександру.

Смелов Костянтин Олександрович народився 25 квітня 1999 року у Чернігові. Після повномасштабного ворожого вторгнення зі зброєю в руках став на захист Батьківщини, даючи гідну відсіч загарбнику у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти. Перебував на посаді командира 2 мінометного взводу мінометної батареї батальйону морської піхоти.

На жаль, 18 серпня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання на Миколаївщині Костянтин отримав поранення, яке виявилося несумісним з життям. Вдома на нього чекали мати та дружина. Вони разом з друзями та побратимами Костянтина востаннє попрощалися з ним у храмі Архистратига Михаїла та поховали на кладовищі Яцево.

Клименко Юрій Ігорович народився 7 листопада 1993 року у селі Чорнянка, але більшість життя проживав у місті Прилуки. Юрій був старостою класу, активістом та спортсменом.

Після 24-го лютого 2022 року у складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади захищав Україну від ворожих окупаційних військ, перебуваючи на посаді бойового медика десантно-штурмового взводу.

На жаль, 22 серпня 2022 року під час бою з ворогом неподалік села Долина Слов’янського району Донецької області Клименко Юрій загинув.

Дерев'яненко Олександр Григорович народився 13 вересня 1984 року у селі Велика Дівиця на Прилуччині. Навчався у Козелецькому вет.технікумі, який закінчив у 2004 році, отримавши освіту за спеціальністю "фельдшер ветеринарної медицини". Разом з Юрієм та побратимами з 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на посаді бойового медика десантно-штурмового взводу Олександр мужньо давав відсіч ворожим військам.

На жаль, 24 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання з захисту суверенітету та територіальної цілісності України на Донеччині Дерев'яненко Олександр загинув.

Рідні та близькі Юрія та Олександра провели їх в останню путь, вшанувавши світлу пам'ять полеглих воїнів та поховавши їх на Прилуччині.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: