Завантаження ...
banner

Як почувається трійня хлопчиків на Чернігівщині

Як почувається трійня хлопчиків на Чернігівщині фото

Під час активних бойових Оксана Буц із Прилук була вагітна. Їй вдалося виїхати до Черкас. Там вона і народила трьох хлопчиків: Артема, Андрія та Юру.

Вдома у Прилуках на неї чекав майже 2-річний син Дмитро. 

 

"Вже в них графік змінився, вже вони сплять мало, гуляють багато, плачуть багато (сміється). Сну тільки мало, а так, всього вистачає", — каже мама трійні.

 

Оксана каже, що їй не вистачає рук. Чоловік Роман працює, допомагає з малечею бабуся Любов Миколаївна. 

 

"Треба швидко, з самого ранку, як встаєш і до 11 години треба бігати. Їмо на ходу, можемо лише о 4-5 годині підобідати, вранці лише каву встигаємо попити. Цей конвеєр він безперервний: пляшечки помили, простерилізували, тут вже Діма йде, треба його годувати. Він поїв, треба його класти спати, тут ці кричать, треба їх знову годувати", — говорить бабуся.

На другому місяці вагітності Оксани її лікарка повідомила, який сюрприз чекає на подружжя. Вони мріяли про дівчинку.

 

"Каже, а ви знаєте, що там не один плід? Кажу — ні. Так і не два. Вже потім, я не пам'ятаю на якому узі, то вона сказала, що всі троє — хлопчики. Я кожні два тижні їздила на спостереження, бо в мене перша вагітність складна була і вік у мене немолодий, то мене спостерігали, кожні два тижні я в Київ їздила, до війни. А потім вже все, поїхала на Черкаси".

У Черкасах Оксана колись здобувала вищу освіту. Під час останніх тижнів вагітності її підтримували студентські подруги й весь колектив центру. Плановий кесарів розтин минув без ускладнень, малята з’явилися на світ 26 травня, а вже 31-го чоловік Роман забрав дружину з дітьми додому в Прилуки.

 

"От вони підростуть, їм треба десь ігрову зону, а її нема. Дуже багато речей, бо їх троє, і Дімка ще четвертий, і не знаємо, як ми будемо у цій хаті все це розміщати".

Оксана каже, що чоловік мріє не про футбольну команду, а про будівельну. Він впевнений, що разом з помічниками Дмитриком, Андрійком, Юрієм та Артемом вони колись зведуть власний будинок для своєї великої родини. 

 
 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: