Завантаження ...
banner
banner

Волонтерський фестиваль у Ніжині

Фото.
Минулої неділі, 30 серпня у сквері Гоголя, з метою збору коштів для добровольчих батальйонів та ЗСУ відбувся волонтерський фестиваль.

Минулої неділі, 30 серпня у сквері Гоголя, з метою збору коштів для добровольчих батальйонів та ЗСУ відбувся волонтерський фестиваль. На фестивалі можна було побачити і потримати у руках зброю, яка використовується нашими бійцями у зоні АТО, зразки захисної амуніції та різноманітні види бронежилетів. Поруч можна було побачити за допомогою чого у польових умовах військові медики лікують рани завдані нашим бійцям ворогами. 

Далі по доріжці до пам'ятника Гоголю з одного боку були розміщені фотороботи військових, волонтерів та журналістів зроблені в зоні АТО під назвою "Країна без прикрас" з іншого - була розміщена фотовиставка присвячена бійцям невидимого фронту - волонтерам. 

Також відвідувачів фестивалю чекав лучний та пневмотир "Путлер". А місцеві реконструктори показали ніжинцям, як виглядали середньовічні лицарські бої. До речі, одягнути лицарські лати міг кожний охочий, навіть малолітня дітвора могла у бою схрестити "мечі" за серце прекрасної леді.

Близько об 11 годині ранку у рамках фестивалю розпочався концерт, за участі  місцевих виконавців та відомого ніжинського рок-гурту "Мрія життя". О 12:00 учасники фестивалю пронесли Гоголівською до пам'ятного знаку загиблим учасника АТО стометровий правор України. По поверненні до скверу Гоголя учасників фестивалю чекав обід приготований у польовій кухні і семінар з тактичної медицини та продовження виступу групи "Мрія життя".

У ході волонтерського фестивалю було зібрано близько 9 тисяч грн., всі ці кошти будуть використані для допомоги українським бійцям у зоні АТО.

































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: