Завантаження ...
banner
banner

До уваги водіїв: ділянки, де будуть вимірювати швидкість руху

До уваги водіїв: ділянки, де будуть вимірювати швидкість руху фото

З 13 жовтня на автомобільних дорогах країни з’явиться 9 нових ділянок, а також змінено 4 існуючі ділянки, де патрульною поліцією здійснюватиметься вимірювання швидкості руху за допомогою приладів TruCAM.

Ці місця визначалися на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

Чернігівська область:

М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі, 64-90 км, 92-117 км, 166-176 км

М-02 Кіпті — Глухів — Бачівськ, 80-102 км

Н-27 Чернігів — Мена — Сосниця — Грем'яч, 10-21 км

Чернігів, проспект Миру, Перемоги та вулиця Шевченка (нова ділянка).

Патрульна поліція нагадує швидкісні вимоги, передбачені ПДР України:

У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється зі швидкістю не більш як 50 км/год, а у житлових і пішохідних зонах до 20 км/год.

Поза населеними пунктами транспортним засобам дозволяється рухатись зі швидкістю до 90 км/год, а у разі відокремлення проїжджих частин одна від одної за допомогою розділювальної смуги — не більш як 110 км/год. На автомагістралях максимально дозволена швидкість руху до 130 км/год.

Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, особливості вантажу, що перевозиться, та стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно ним керувати.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: