Завантаження ...
banner

На Чернігівщині тривають роботи по розмінуванню

На Чернігівщині тривають роботи по розмінуванню фото

Підрозділами ДСНС України на території Чернігівщини здійснено 3999 виїздів на повідомлення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів населенням та на проведення обстеження територій населених пунктів, звільнених з-під контролю окупаційних військ російської федерації.

У результаті виявлено та вилучено (знешкоджено) 47143 вибухонебезпечні предмети, обстежено понад 39 тис. гектарів території Чернігівського, Ніжинського та Прилуцького районів, 263 об’єкти інфраструктури та життєзабезпечення населення, 22 км ліній електропередач, 219 км автодоріг та більше 7,5 км ліній газопроводів.

Загалом на території Чернігівщини продовжують виконувати завдання за призначенням піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС України у Чернігівській області, а також піротехнічний розрахунок з Кіровоградської області у складі 39 чоловік особового складу та 10 одиниць спеціальної техніки. Також з метою здійснення медичного супроводу виконання робіт з розмінування територій у складі групи медичного забезпечення чергують 2 медичні розрахунки, а саме: 4 чоловіки та 2 одиниці техніки.

Роботи з розмінування та очищення території тривають.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: