Завантаження ...
banner

Сумна звістка: у Прилуках попрощалися із загиблим бійцем

Сумна звістка: у Прилуках попрощалися із загиблим бійцем фото

1 листопада прилучани попрощалися із ще одним загиблим земляком, справжнім Героєм, що віддав своє життя за Україну Олександром Приймаком. У цей скорботний день сотні містян зібралися у самому серці Прилук, аби віддати відважному воїну нашу шану за любов до рідної неньки України.

Володимир Мазуренко заступник міського голови:
- В перший день повномасштабного вторгнення рашистів на нашу землю він без вагань взяв зброю і пішов воювати, 24 лютого 2022-го року.
Олександр героїчно загинув під Білогорівкою Луганської області.

Олександр Приймак народився 2 березня 1973 року, навчався у ЗОШ №1.

Віталій Іценко начальник групи морально-психологічного забезпечення Прилуцького РТЦК та СП:
- Ми були не тільки знайомими, а й друзями, бо пройшли певний шлях, починаючи з навчання в 1-й школі. Він молодший мене на рік.
Навчаючись у школі ми товаришували, це була яскрава людина, з великим серцем, завжди приходив на допомогу.
Наша родина військовослужбовців сумує через таку втрату, бо це був дійсно щирий патріот України.

- Олександр був призваний 24-го лютого 2022-го року за мобілізацією. Певний час проходив службу в Прилуцькому РТЦК та СП в роті охорони. За покликом серця, коли потрібно було комплектувати 54-ту бригаду м.Конотом він зі своїми побратимами, які певний час працювали в Управлінні бурових робіт пішли відстоювати нашу незалежність під м.Бахмут.

- Зі слів побратимів він загинув через вибух снаряда, що був випущений із танка, він розірвався поряд. Ми шукали його 7 днів,
шукали у Дніпрі, їздили по всіх моргах і лікарнях, була певна надія, що Сашко хоч і поранений та живий.

Олександр Дуденок голова ГО "Патріот Прилук":
- Дуже важко мені говорити, так я Сашу знав, можна сказати, з Дитинства. Зустрічалися під Бахмутом за 2 дні до його смерти. Впевнений, що смерть Олександра і всіх українських патріотів не буде марною, перемога буде за нами. Кацапські нелюди будуть вигнані з нашої землі і буде мир. Нехай земля йому буде пухом.
Слава Україні.

Майже 20 років Олександр працював у Прилуцькому управління бурових робіт. Провести свого колегу-героя в останню путь прийшли сотні нафтовиків, для яких він був вірним колегою і надійним другом.

Загинув Олександр Приймак 24 жовтня на Луганщині.

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: