Завантаження ...
banner

Ніжинські студенти дізнавалися, як не стати жертвою шахраїв

Ніжинські студенти дізнавалися, як не стати жертвою шахраїв фото

Ніжинський районний відділ поліції запросив місцевих студентів на екскурсію до себе у підрозділ.

Ніжинський районний відділ поліції з ознайомчою екскурсією відвідали студенти 1-го курсу НДУ імені Миколи Гоголя.

Спочатку поліцейські ознайомили студентів із черговою частиною, куди надходить вся інформація про скоєні злочини, події та правопорушення. Юнакам і дівчатам розповіли, як відбувається реєстрація повідомлень про вчинення правопорушень та як виїжджає на злочин слідчо-оперативна група.

Потім екскурсія продовжилася у класі, де правоохоронці проводять заняття зі службової підготовки. Там поліцейські розповіли гостям про основні напрямки роботи кожного сектору поліції та продемонстрували спецзасоби, які використовуються у роботі правоохоронців.

Не обмежуватися роллю сторонніх спостерігачів, а ще й відчути себе учасниками процесу першокурсникам надав можливість криміналіст поліції. Спочатку фахівець показав студентам свою службову валізу, укомплектовану всім приладдям для роботи під час огляду місця події. Офіцер докладно розповів слухачам, що саме і в якому порядку він робить при документуванні місця злочину. Після цього всі охочі могли самостійно спробувати зняти свої відбитки пальців.

На підсумковому етапі зустрічі поліцейські провели для студентів профілактичну лекцію із порадами, як не стати жертвою шахраїв. Кожен першокурсник отримав також листівку відповідного змісту.

Гості були дуже вдячні за пізнавальну екскурсію та поділилися своїми враженнями з поліцейськими.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: