Завантаження ...
banner
banner

Чергова втрата: загинув боєць з Носівщини

Чергова втрата: загинув боєць з Носівщини  фото

Неймовірно боляче щоразу знаходити слова, коли сповіщуємо про загибель героїв – захисників. Сьогодні надійшло сповіщення про загибель Андрія Віталійовича Закаврашного.

Старший солдат Андрій Закаврашний (31.08.1997 -14.11.2022) народився у Лихачеві. Після закінчення школи здобував освіту в ніжинському аграрному коледжі, проходив строкову службу у Збройних Силах України. В перший день повномасштабного вторгнення росії Андрій став на захист рідної землі. Служив стрільцем-помічником гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А 1815.

Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність помер у лікарні від отриманих поранень, не сумісних з життям під час участі в бойових діях та забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії.

Мринська сільська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають у тяжкому, непоправному горі матері Ірині Миколаївні, всім рідним та близьким Героя. Пам’ять про його життєвий подвиг житиме у пам’яті земляків вічно!

Вічна слава і світла пам’ять!

Герої не вмирають!

Андрія Закаврашного буде поховано у рідному селі Лихачів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: