Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському районі запрацювала ще одна поліцейська станція

У Ніжинському районі запрацювала ще одна поліцейська станція фото

Учора начальник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський відкрив поліцейську станцію у селі Володькова Дівиця Носівської ОТГ. Станцію облаштували у приміщенні сільської ради, там зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання.

Відкриття безпекового осередку стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції та представників місцевої влади і громади. На станції працюватиме поліцейський, який буде забезпечувати правопорядок в навколишніх населених пунктах.

Як відзначив керівник поліції Ніжинщини Олександр Чепурний, поліцейська станція оснащена всім необхідним для швидкого реагування на звернення громадян, забезпечення публічної безпеки й профілактики правопорушень на території обслуговування.

 

Дякую всім, хто долучився до реалізації цього безпекового проєкту. До основних завдань поліцейської станції, насамперед, входить забезпечення на території обслуговування публічної безпеки та правопорядку. В умовах воєнного стану ми максимально збільшуємо поліцейську присутність на вулицях міст і сіл, щоб люди почувалися захищеними. Особливо – в темний час доби. Наявність поліцейської станції в громаді дасть змогу її мешканцям цілодобово отримувати якісний поліцейський сервіс. Головний меседж проєкту «Я – тут, щоб оберігати, захищати, жити та працювати»

, – сказав Володимир Нідзельський.

За сприяння у впровадженні проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Ніжинщині Володимир Нідзельський вручив подяку голові Носівської ОТГ Володимиру Ігнатченку.

Поліцейські Чернігівщини продовжують працювати в посиленому режимі, оберігати та захищати громадян.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: