Завантаження ...
banner

Днями на Чернігівщині попрощалися з трьома бійцями

Днями на Чернігівщині попрощалися з трьома бійцями фото

Прощання відбулося вчора, 19 листопада. Троє бійців — солдат Євген Загорулько, молодший сержант Микола Кочура та старший солдат Андрій Закаврашний - загинули на Донеччині.

Про це повідомляє обласний військкомат на своїй сторінці у Facebook.

Солдат Євген Загорулько народився 2 червня 1988 року в селі Южне Ічнянського району. З початком повномасштабного російського вторгнення чоловік долучився до складу Збройних Сил України, потрапивши на службу до військової частини А1376 на посаду оператора взводу протитанкових керованих ракет.

12 листопада 2022 року під час оборони міста Бахмут на Донеччині Євген Загорулько загинув. Бійця поховали на кладовищі малої батьківщини.

Молодший сержант Микола Качура народився 5 грудня 1992 року в селі Риботин на Коропщині в багатодітній родині.

У 2014-2015 роках проходив військову службу по мобілізації, а у квітні цього року знову долучився до лав Захисників України: спочатку в один із підрозділів на Чернігівщині, а трохи згодом — до військової частини А4427 на посаду головного сержанта.

14 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута на Донеччині Микола Качура загинув.

Поховали воїна на місцевому кладовищі села Риботин.

Старший солдат Андрій Закаврашний народився 31 серпня 1997 року в селі Лихачів (колишній Носівський район). З 2003 року навчався у місцевій загальноосвітній школі, де закінчив 9 класів, після чого вступив до Ніжинського аграрного коледжу.

У 2017-2019 роках Андрій проходив строкову військову службу, а у перший день повномасштабного ворожого вторгнення долучився до складу військової частини А1815 на посаду стрільця-помічника гранатометника.

14 листопада 2022 року під час бою поблизу населеного пункту Времівка на Донеччині Андрій Закаврашний отримав поранення, яке виявилось несумісним з життям.

Поховали бійця на кладовищі рідного села.

Сумуємо. Вічна пам'ять нашим захисникам...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: