Завантаження ...
banner

На Чернігівщині попрощалися із двома бійцями

На Чернігівщині попрощалися із двома бійцями фото

Учора на Чернігівщині попрощалися з двома землякми, які загинули у бою за Незалежність України.

Сержант Пивовар Олександр Миколайович народився 24 лютого 1967 року в Чернігові. Тут закінчив загальноосвітню школу №24, а у 1992-му році — Рязанський інститут права і економіки. Працював чоловік в органах МВС України в слідчому відділі та у 2014-му році проходив військову службу у батальйоні “Чернігів”.

З початком повномасштабної війни наш земляк не лишився осторонь та вкотре долучився до лав Збройних Сил України, потрапивши на службу до 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. Разом з побратимами на посаді головного сержанта механізованого взводу Олександр мужньо та віддано протистояв ворогу, борючись за вільне майбутнє українського народу!

На жаль, 7 грудня 2022 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Новоселівське на Луганщині Пивовар Олександр загинув…

Сьогодні рідні та побратими востаннє попрощалися з ним, вшанувавши світлу пам’ять воїна у Катерининській церкві та поховавши його на кладовищі «Яцево».

Солдат Карбовський Дмитро Олексійович народився 8 квітня 1998 року в селі Нові Боровичі. У 2015 році закінчив Новоборовицьку ЗОШ I-IIIступенів, після чого вступив на навчання в Чернігівський національний технологічний університет за спеціальністю «Автомобільний транспорт».

У 2019-му Дмитро вирішив добровільно вступити до лав Збройних Сил України — службу проходив у військовій частині А2298 та брав безпосередню участь в ООС на Сході нашої держави.

Під час повномасштабної війни він також зі зброєю в руках стояв на захисті суверенітету та територіальної цілісності Батьківщини, але, на жаль, 20 березня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Селець на Житомирщині Карбовський Дмитро загинув…

Тоді його поховали на кладовищі Житомира, а сьогодні рідні та близькі нарешті попрощалися з ним в його рідному селі, вшанувавши світлу пам’ять героя-земляка та перепоховавши його на Малій Батьківщині.

Відповідно до Указу Президента України від 19.05.2022 №349/2022 «Про призначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Карбовського Дмитра нагороджено орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: