Завантаження ...
banner
banner

Анатолій Лінник пообіцяв, що конфіскувати товар на Московській міліція не буде (оновлено)

Сьогодні о 8 ранку відбулася зустріч на комунальному ринку підприємців, що торгують по вулиці Московській та мера Ніжина Анатолій Лінника.

Сьогодні о 8 ранку відбулася зустріч на комунальному ринку підприємців, що торгують по вулиці Московській та мера Ніжина Анатолій Лінника. 
 
Під час зустрічі міський голова разом з продавцями оглянули можливі місця перенесення ринку з вулиці Московської на комунальний ринок. 
 
Як виявилося місця зі сторони Покровської церкви майже немає. Така ж ситуація в частині де зараз продаються промислові товари.
 

Одним із можливих варіантів перенесення, який би задовольнив підприємців та представників ринку - це територія біля молочного павільйону. Але вона вимагає проведення попередньої підготовки. Яка буде проведена за кошти продавців і за допомогою власників ринку.

Відповідаючи на запитання підприємців, Анатолій Лінник повідомив,  що люди які виготовляють власноруч товар на продаж і зарєєстовані, як народний майстер мають право продавати свій товар на Гоголівській.
 
А підприємцям, що зараз торгують по вулиці Московській, він пообіцяв, що міліція конфісковувати товар у найближчі дні у них не буде. За словами продавців саме конфіскації вони бояться найбільше. 
 
За результатами огляду мер разом із підприємцями вирішили, що найоптимальнішим варіантом перенесення ринку є на територію біля Покровської церкви. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: