Завантаження ...
banner

У Чернігівській лікарні п’яний пенсіонер побив лікарку та отримав за це штраф

 У Чернігівській лікарні п’яний пенсіонер побив лікарку та отримав за це штраф фото

Інцидент відбувся іще у середині вересня, а зовсім нещодавно правопорушник представ за свої злодіяння перед судом та отримав штраф.

За матеріалами справи, 14 вересня 2022 року близько 02 год. 45 хв. пенсіонер, знаходячись в коридорі приймального відділення КНП «Чернігівська центральна районна лікарня», перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, з мотивів раптово виниклих неприязних відносин, під час надання йому медичної допомоги, умисно наніс лікарці один удар рукою в область обличчя, один удар рукою по правому плечу та один удар ногою в область правої гомілки, чим заподіяв останній тілесні ушкодження у вигляді саден голови, підшкірних гематом правих верхньої та нижньої кінцівок, які згідно з висновком експерта, належать до категорії легких тілесних ушкоджень.

Обвинувачений свою провину визнав повністю та суду повідомив, що обставин події не пам`ятає, бо був у стані сильного алкогольного сп`яніння, однак не заперечує, що саме він заподіяв легкі тілесні ушкодження потерпілій, про що він шкодує та просить у неї вибачення.

У суді також дослідили диск з відеозаписом даного інциденту.

Потерпіла суду повідомила, що 14 вересня 2022 року о 02 год. 45 хв. до Чернігівської ЦРЛ, де вона працює лікарем-хірургом та в той час перебувала на чергуванні, каретою швидкої допомоги на каталці доставили чоловіка, який перебував у стані сильного алкогольного сп`яніння та мав рвані рани надбрівної та потиличної ділянок голови. Медичний персонал повинен був доставити його до травмопункту, про що вона його повідомила, однак той без будь-яких на те причин, раптово схопився з каталки та став завдавати їй удари. Вона змушена була втікати на вулицю, де викликала поліцію, а медичний персонал зупинив розпаленого алкоголем пенсіонера, який намагався її переслідувати. Раніше з обвинуваченим знайома не була і бачила його вперше.

20 січня 2023 року суддя Деснянського районного суду м. Чернігова  визнав пенсіонера винним у вчиненні  правопорушення, яке було кваліфіковане за ч. 1 ст. 125 КК України (Умисне легке тілесне ушкодження) та призначив йому штраф у розмірі 850 гривень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: