Завантаження ...
banner
banner

Порізав ножем, бо не дали справити нужду у підїзді

Близько 17-ї години у під’їзді одного з будинків виникла суперечка між незнайомцем та жителем цієї багатоповерхівки, бо непроханий гість справив природні потреби прямо у під’їзді.


22 вересня, по вулиці Подвойського біля магазину "Рибалка" відбулася бійка у якій житель Ніжинського району наніс ножові поранення двом чоловікам. Про це вже повідомлялося раніше 

22 вересня, до чергової частини Ніжинського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що на вулиці Подвойського відбувається бійка. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група. Вже через декілька хвилин міліціонери встановили обставини, які передували бійці. Про це повідомляється на сайті УМВС України у Чернігівській 

Близько 17-ї години у під’їзді одного з будинків виникла суперечка між незнайомцем та жителем цієї багатоповерхівки, бо непроханий гість справив природні потреби прямо у під’їзді. До суперечки приєдналися двоє чоловіків, що мимоволі стали свідками сварки. Вони намагалися втихомирити незнайомця, але той вихопив ніж та наніс поранення опонентам, після чого втік.

Отримавши прикмети зловмисника, правоохоронці почали відпрацьовувати прилеглу до місця події територію. На околиці міста міліціонери помітили чоловіка, схожого за описом. Під час перевірки документів та поверхневого огляду у нього виявили розкладний ніж. Свою причетність до злочину затриманий не заперечував.
 
По даному факту розпочато кримінальне провадження за п. 2 ст. 15, ч. 2 ст.115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство), за яке законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років. Наразі зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України до ізолятора тимчасового тримання.

 

 
Слідство триває.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: