Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині привітали переможців конкурсу "Учитель року", серед них і ніжинську вчительку

На Чернігівщині привітали переможців конкурсу "Учитель року", серед них і ніжинську вчительку фото

Читати лекцію з бліндажу, проводити урок, ловлячи інтернет десь під торговим центром, придумувати нові цікаві форми навчання в укритті чи в суцільному ковідному онлайні – це про українських освітян. Мені дуже приємно вітати переможців та лауреатів обласного конкурсу «Учитель року – 2023»! Про це на свойї сторінці у мережі фейсбук повідомляє В'ячеслав Чаус.

"Для мене ви – герої. Герої не менш важливого для країни фронту. Освітнього фронту. Адже, насправді, освічена нація – це найбільший страх наших ворогів. І попри все, ви продовжуєте зрощувати саме таку націю. Немає сенсу зараз розповідати про умови роботи, які склалися наразі. Бо ви їх відчули сповна. Однак, точно варто наголосити на тому, як вам вдається в них працювати. І результат цієї праці – досягнення ваших учнів.

Дякую за вашу самовідданість та невтомну працю. Щиро бажаю, аби якомога швидше ви повернулися до класу, без масок та повітряних тривог.

Дякую і вірю, що ніщо не стане на заваді нових звершень! Успіхів на всеукраїнському етапі!"  - йдеться у повідомлення. 

Також учитель Ніжинської гімназії №3 Анна Павлова – серед фіналісток даного конкурсу. 

Про це вона пише на своїй сторінці у Фейсбук: 

"Мені випала честь взяти участь у конкурсі "Учитель року". Це бентежні переживання, неймовірний досвід і випробування самої себе на міцність, рішучість, професійність.

Я - фіналістка, Ніжинська гімназія N3 - на п'ятій сходинці в області з 49 учасників номінації "Початкова освіта". І це для мене важливий привід для гордості за наш заклад. Це не тільки моя особиста перемога. Щиро дякую Вікторія Пушкіна за натхнення, за довірену можливість участі в Конкурсі!

Дякую Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти за мотивацію до розвитку фахових компетентностей та цікаві завдання!

Дякую Ікальчик Антоніна за віру в мене та щоденну підтримку!Дякую колегам- конкурсанткам за щирість, відкритість, позитивну енергетику команди успішних людей!

Мирного неба та добра!"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: