Завантаження ...
banner
banner

"Правий Сектор" відновлює свою діяльність у Ніжині

На сайті міської організації "Правого сектору" у минулу пятницю зявилася заява про те, що організяція відновлює свою діяльність у нашому місті.

На сайті міської організації "Правого сектору" у минулу пятницю зявилася заява про те, що організяція відновлює свою діяльність у нашому місті. 

У заяві йдеться, що Правий Сектор у Ніжині, ще до війни призупинив свою діяльність. Звіт про нашу роботу припинив зявлятися у засобах масової інформації. Про нас всі забули.
 
Це сталося у зв'язку з тим, що нове, так би мовити, керівництво припинило серйозно займатись на той час ще організацією Правий Сектор. І через деякий час, люди поступово почали виходити з партії.
 
Саме так і розвалився Правий Сектор у Ніжині. Але ми в будь-якому разі будемо існувати! Правий Сектор Ніжина відновлює своє існування!!!
 
Ми будемо займатись різною роботою, починаючи від охорони правопорядку в місті, чим замінимо СБУ та міліцію. І закінчуючи роботою в органах влади.
 
Вже зараз наша увага спрямована на групу людей в місті, які почали займатись розбоями. Це невідома (поки що) група (або кілька) людей, які за нашою інформацією, вчиняють напади на ніжинців, випадки з викраденням автомобілів, напади на заклади громадського харчування. Також є чутки, що ці бандити можуть бути вихідцями зі Сходу України.
 
Ми будемо співпрацювати з органами влади, міліцією, СБУ.

Також в своїй заяві представники організації наголосили, що вони будуть діяти в рамках чинного законодавства. А їхня мета - зберегти спокій та порядок в Ніжині.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
Меблі

Меблі

Меблі