Завантаження ...
banner
banner

Чи задоволені ви рівнем освіти у вашому навчальному закладі

 Лютова Ярослава, НДУ

Взагалі на історико-юридичному факультеті вцілому гарна база для навчання, але загальний рівень освіти у нашій країні впливає на рівень освіти і у нашому вузі.

Зокрема хотілося б щоб (програма – ред.) була краще побудованою і структурованою. Також щоб студенти і викладачі серйозніше підходили до навчання. Не те щоб викладачі були більш вимогливими, а більше були зацікавлені в тому щоб краще подати і навчити студентів.




Опенько Ярослав, НДУ

Мені взагалі то подобається наший університет, тут гарна історична база, дуже добре викладають викладачі.
 
З мінусів, наприклад в цьому році, ми за три місяці повинні вивчити те на що зазвичай, відводилося пів року. Плюс у нас є курсова. Я вважаю, що за такий короткий період  важко вивчити потрібне, і ми не встигаємо це зробити. Також нашому університету не вистачає хорошого фінансування, хоча це в цілому проблема всієї української освіти. 

 

Горбач Оксана, НДУ

Взагалі вищою освітою в нашому вузі я задоволена, але є доволі багато недоліків, хоч рівень освіти високий. Є багато предметів, на яких викладачі справді дають нам цікаву і необхідну інформацію.

До мінусів варто віднести велику кількість предметів, які нам не потрібні за спеціальністю. Наприклад  БЖД. Вони нам їх ставлять і тому доводиться дуже багато вчити непотрібного.  На стільки я знаю у нашому університеті гарними є історико-юридичний факультет та факультет іноземних мов.

 Богданова Дарія, НДУ

В нашем университете есть высококвалифицированные учителя, которые знают свое дело. База в нас действительно очень харошая. Преподаватели всегда идут на контакт с студентами, всегда помагают и выручают.

Вообще наш университет хороший, но я считаю, что единственным минусом в нас есть то что в нем очень-очень холодно и когда ты постоянно мерзнеш ты може заболеть и пропустить занятия. 
 

Сивенко Юлія, НАТІ НУБіП

Я задоволена рівнем освіти у нашому вузі. Наші педагоги намагаються, як найкраще передати нам інформацію, яку нам важко сприймати.

Найбільше подобається викладач етики, яка проводить лекції чистою українською мовою, виховує патріотизм і незважаючи на всі нащі помилки, вона намагається виховати справжніх патріотів, які будуть поважаюти і люблити Україну. 




 Татарчук Тетяна, НАТІ НУБіП

Я поки що не можу сказати чи задоволена я рівнем освіти у своєму навчальному закладі, так як я на першому курсі, але ж все таки я маю, велику надію, що наш вуз дасть мені високі знання і завдяки ним я зможу отримати гарну професію. 




Богданова  Марія, НАТІ НУБіП

Я частково задоволено рівнем освіти у нашому аграрварді, адже є деякі викладачі, що намагаються завалити студентів, ще навіть до сесії. Проте є й інші, які намагаються дати гару освіту,  подати цікавий матеріал, викласти його доступно.

Відношення вчителів до дітей часто буває не коректним, я вважаю, що викладачі повинні трішки поважати студентів, а не тільки себе. Особисте відношення вчителя до дитини не повинно впливати на успішність навчання студента.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: