Завантаження ...
banner
banner

Запрошуємо на екскурсію до Львова

Північно-Східне регіональне відділення Центру пам’яткознавства НАН України і УТОПІК, з метою пропагування й популяризації пам’яток культурної спадщини України організовує 17 жовтня lля всіх охочих екскурсію до старовинного Львова.

Північно-Східне регіональне відділення Центру пам’яткознавства НАН України і УТОПІК, координаційний центр якого знаходиться у Ніжині, з метою пропагування й популяризації пам’яток культурної спадщини України організовує 17 жовтня для всіх охочих екскурсію до старовинного Львова.

Вартість поїздки – 430 грн. з кожного. До цієї суми входить вартість проїзду (вартість найму автобусу в складчину), а також оплата наступних атракцій:
– тригодинна пішохідна екскурсія містом (історичний центр Львова, Високий Замок, собор св. Юра);
– екскурсія до музею ВАТ «Львівська пивоварня» (відкривається 14 жовтня 2015 р. після більш, як річної реконструкції з нагоди 300-річного ювілею пивоварні);
– відвідання (вхідні квитки) щорічного ІХ Національного Свята Шоколаду у Львові.
 
За окрему оплату можна буде відвідати (за бажанням): Державний історико-культурний музей-заповідник «Личаківський цвинтар», Національний музей-меморіал жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького», Музей зброї «Арсенал» Львівського історичного музею. Також передбачено вільний час для самостійної прогулянки Львовом, відвідання місцевих ресторацій тощо.
 
Відправлення 16 жовтня 2015 р. (п’ятниця) у Ніжині з пл. Івана Франка орієнтовно о 21.00 (більш точно буде повідомлено окремо кожному, хто виявить бажання взяти участь у екскурсії). Транспорт – комфортний двоповерховий автобус DAF на 50 місць. Повернення до Ніжина 18 жовтня 2015 р. біля 6.00 ранку.
 
Попереднє бронювання місця в автобусі обов’язкове. Про бажання забронювати місце у автобусі повідомити не пізніше 12 жовтня 2015 р. телефоном координаторові поїздки – 068-35-35-957 (Сергій).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: