Завантаження ...
banner
banner

9 ударів ножем: у Чернігові чоловік напав на співмешканку

9 ударів ножем: у Чернігові чоловік напав на співмешканку фото

Патрульні затримали чоловіка, який може бути причетним до замаху на життя своєї співмешканки. 11 березня на лінію 102 зателефонувала жителька Чернігова та повідомила про агресивну поведінку свого співмешканця, який розбив вікно та влаштував сварку.

За вказаною адресою прибули патрульні: Ростислав Озеред і Артем Зборщик. Поліцейські побачили біля під’їзду багатоповерхового будинку чернігівку. Вона була вся у крові та сиділа на землі. Біля неї стояв чоловік та тримав предмет, схожий на ніж.

Поліцейські наказали злочинцю кинути ножа і відійти на безпечну відстань. Невідомий виконав вимоги правоохоронців. Як з’ясувалося невідомим був 49-річний співмешканець жінки.

Під час огляду чернігівки виявилося, що вона поранена, тому патрульні одразу почали надавати їй допомогу. Один патрульний здійснював перев’язку, а інший викликав слідчо-оперативну групу і швидку.

Потерпілу госпіталізували до міської лікарні. У неї виявлено 9 колото-різаних поранень. Чоловіка затримали згідно ст. 208 КПК України. Слідчі дії наразі тривають.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: