Завантаження ...
banner
banner

ДОПОМОЖЕМО КОЖНІЙ ДИТИНІ ДОСЯГТИ УСПІХУ!

ДОПОМОЖЕМО КОЖНІЙ ДИТИНІ ДОСЯГТИ УСПІХУ! фото

Сучасним дітям необхідно володіти багатьма різними навичками, які допоможуть їм отримати гарну освіту і бути успішними протягом усього життя. Добре рахувати, грамотно писати й швидко читати - одні з першочергових умінь дитини. Навчання та виховання дітей - це дуже важливий процес, який має вирішальний вплив на їх майбутнє. Не дивлячись на різні перешкоди, які можуть зустрітися на цьому шляху, важливо продовжувати працювати з дітьми та розвивати їхні здібності.

Незважаючи на складну ситуацію в країні, ЦЕНТР РОЗВИТКУ "УСПІХ" /"SUCRIUM" відновив свою роботу та продовжує навчати та розвивати дошкільнят та школярів . Ми запустили групи з різних напрямків: підготовка до школи, англійська мова, ментальна арифметика Indigo Mental Club, група продовженого дня, розвиток розумових здібностей та міні садочок. Нещодавно стартували онлайн групи з цікавого курсу "МЕГАМОЗОК", що розвиває швидкість читання, покращує пам'ять  та сприяє розвитку інтелекту дитини.

  Наші педагоги знайшли спосіб як пристосувати свої уроки до онлайн-формату, а також продовжувати навчання своїх учнів у класах. Доречі, зараз триває набір команди вихователів , ми у пошуках кваліфікованого та люблячого фахівця для нашого ЦЕНТРу.

Загалом існує безліч способів, які можуть допомогти у розвитку дитини, проте ось декілька загальних порад:

- Приділяти достатньо часу та уваги. Діти повинні відчувати, що вони важливі для вас і що ви цінуєте їхні досягнення.

-Створювати сприятливе середовище для розвитку. Для цього потрібно забезпечити дитині можливість грати, експериментувати, досліджувати світ, читати книги, слухати музику та дивитися фільми, які відповідають їхньому віку.

-Сприяти розвитку соціальних навичок. Важливо навчити дитину спілкуватися з іншими, розвивати в них емпатію та розуміння інших людей.

-Підтримувати фізичний розвиток. Для цього можна залучити дитину до спортивних занять, прогулянок на свіжому повітрі, фізичних вправ та ін.

-Стимулювати розвиток мислення та творчої уяви. Дитина повинна мати можливість думати самостійно, розвивати свою уяву та слідувати своїм власним ідеям.

-Підтримувати розвиток мовлення. Важливо спілкуватися з дитиною, читати книжки та пояснювати значення незрозумілих слів.

-Відвідувати додаткові курси гуртки.

Як правило, додаткові заняття можуть допомогти дитині відкрити нові захоплення, розвинути навички та покращити соціальну взаємодію.

Однак, варто пам'ятати, що кожна дитина унікальна, тому важливо знайти індивідуальний підхід до кожної дитини.

Отже, важливо не зупинятися перед труднощами  та шукати шляхи, які дозволяють навчатися та виховувати дітей, навіть у непередбачуваних умовах. Розвиток дитини  важливий процес, який повинен продовжуватися, незалежно від того, які виклики і проблеми виникають у житті адже діти це наше майбутнє!

Ми пишаємося дітками, які відвідують наші курси, дуже вдячні, що вони разом з нами розвиваються , не дивлячись на страшну ситуацію в країні.

Це нас тішить та надихає! 

Ми знаходимося за адресою: м. Ніжин, вул. Прощенка, 40 б ( біля 10 школи).

Додаткова інформація за тел. 0960823579.

З любов'ю,

ЦЕНТР РОЗВИТКУ "УСПІХ"/"SUCRIUM"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: