Завантаження ...
banner
banner

Внесок до бюджету платників Ніжинського та Носівського районів перетнув двістімільйонний рубіж

З початку року платники Ніжинського та Носівського районів до зведеного бюджету сплатили більше 229 млн.грн. податків та зборів, що на 64,3 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.

платники податків ніжин, ніжин платники податків, податкова ніжин, ніжин новини

З початку року платники Ніжинського та Носівського районів до зведеного бюджету сплатили більше 229 млн.грн. податків та зборів, що на 64,3 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. Про це повідомила начальник Ніжинської ОДПІ Світлана Волкова. 

Зокрема, до державного бюджету забезпечено надходження  89,8 млн. гривень. Порівняно з січнем - вереснем 2014 року, надходження збільшились на 47,4 млн. гривень. 
 
Місцеві бюджети поповнились на 139,3 млн. гривень, що майже на 17 млн. грн. більше ніж торік.   Найбільшу частку в надходженнях забезпечили податок на доходи фізичних осіб (73,8 млн. грн.), плата за землю (28,6 млн. грн.), єдиний податок (17,8 млн. грн.), акцизний податок з роздрібної торгівлі підакцизними товарами (9,9 млн. грн.). 
 
Надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування склали 216,1 млн. гривень. 
 
З початку року платникам податків на рахунки відшкодовано 11.7 млн. гривень. податку на додану вартість, у т.ч. в автоматичному режимі – 5,3 млн. гривень. 
 
За словами керівника інспекції, такий вагомий приріст надходжень обумовлений внесенням змін  до  Податкового кодексу, запровадженням нових податків, перерозподілом між державним та місцевим бюджетами, ефективнішим адмініструванням податків та зборів. 
 
Спеціаліст з питань комунікацій Ніжинської ОДПІ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: