Завантаження ...
banner
banner

Чернігівщина віддала шану двом полеглим Воїнам

Чернігівщина віддала шану двом полеглим Воїнам фото

Віддали життя за вільне майбутнє українського народу — на Чернігівщині 22 квітня попрощалися з двома земляками.

Солдат Мартиненко Олександр Анатолійович народився 14 вересня 1985 року в селі Киселівка на Чернігівщині. Тут ріс та навчався у місцеві школі, потім працював на різних посадах в дорожніх службах та деревообробній організації в селі Сахутівка.

У червні 2022 року чоловік долучився до лав Захисників України та зі зброєю в руках став на захист її територіальної цілісності та недоторканості. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А0998 на посаді навідника. 30 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання на Миколаївщині підрозділ Олександра втратив з ним зв’язок — з того часу наш земляк вважався зниклим безвісти.

На жаль, 20 квітня 2023 року було підтверджено загибель воїна, а учора рідні та близькі провели його в останню путь, вшанувавши світлу памʼять Захисника та поховавши його на кладовищі рідного села.

Солдат Шуляк Роман Анатолійович народився 25 квітня 1985 року у селі Кувечичі Чернігівського району, де виріс та закінчив місцеву школу. Після початку повномасштабної війни чоловік потрапив до лав ЗС України.

Протягом цього часу він віддано боронив Батьківщину від ворожих окупаційних військ у складі одного з підрозділів військової частини А0284. На жаль, 19 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Шуляк Роман загинув, до останнього борючись за вільне майбутнє українського народу.

Попрощалися з земляком в його рідному селі, поховавши на місцевому кладовищі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: