Завантаження ...
banner
banner

Спричинив ДТП і намагався втекти: подробиці

Спричинив ДТП і намагався втекти: подробиці фото

Згідно з даними поліції Чернігівської області, учора, 27 квітня, близько 23-ї години патрульні поліцейські отримали інформацію, що на вулиці Івана Мазепи сталася дорожньо-транспортна пригода — Subaru Outback здійснив зіткнення з автомобілем Citroen Xsara. Водій Subaru не зупиняючись поїхав із місця пригоди.

За короткий час один із патрульних екіпажів виявив та зупинив Subaru Outback за орієнтуванням. Автомобіль мав механічні пошкодження, характерні для ДТП. Як з’ясувалося, за кермом перебував 34-річний чернігівець. Чоловік не заперечував, що керував авто під час автопригоди. Причину залишення місця ДТП він не пояснив.

Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили у нього зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу «Драгер». Результат — 2,18 проміле.

До того ж зʼясувалося, що він обмежений у праві керування транспортними засобами.
Патрульні склали на водія низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ч. 1 ст. 130 (Керування в стані спʼяніння), ч. 3 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка тимчасово обмежена у такому праві) КУпАП.
Автомобіль доправлений на арештмайданчик.

Долю водія вирішить суд.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: