Завантаження ...
banner
banner

Як дістатися з Ніжина до Києва і Чернігова: перелік варіантів із цінами та графіком

Як дістатися з Ніжина до Києва і Чернігова: перелік варіантів із цінами та графіком  фото

Журналісти MYNIZHYN зібрали для вас актуальну інформацію про те, як та яким чином ви можете доїхати до Чернігова та Києва вирушаючи з Ніжина.

НІЖИН – ЧЕРНІГІВ

Приміський поїзд та поїзд далекого спрямування

Джерело: poizdato.net

На приміських потягах поїздка орієнтовно займе від 1 години 35 хвилин до майже 2 годин. Вартість квитка – від 32 гривень.

На поїздах далеко спрямування ви можете значно скоротити час подорожі до однієї години, але вартість буде значно вища: сидячий (другий клас) – від 98 грн; сидячий (перший клас) – від 280 грн; плацкарт – від 150 грн; купе – від 200грн.

Автобус

Джерело: inbus.ua

Зважаючи на дату, кількість рейсів змінюється. На скриншоті, для прикладу, наявні маршрути на 11 травня 2023 року. Проаналізувавши цифри, маємо наступне:

  • середній час в дорозі: 1 година 51 хвилин, а найшвидший рейс 1 година 42 хвилини;
  • вартість квитків на автобус Ніжин – Чернігів від 176 до 200 гривень.

BlaBlaCar

Блаблакар – найбільша у світі онлайн-платформа для пошуку автомобільних попутників. Водії економлять на пальному, розділяючи витрати з попутниками, а пасажири подорожують вигідно і зручно. Нині цей метод подорожі набув неабиякої популярності, зважаючи на комфорт, швидкість подорожі. Розглянемо ситуацію з шляхом Ніжин – Чернігів.

Джерело: poizdato.net

У цього методу подорожі є один суттєвий недолік – ви можете просто фізично не знайти авто, яке буде вам зручне за часом. Але зараз все більше водіїв використовують додаток, що збільшує ваші шанси здійснити поїздку у даний спосіб.

Щодо цін – тут немає ніякої «стелі». Кожен водій може індивідуально поставити цінник у залежності від того, скільки його авто може вмістити людей, або ж ціна зумовлена комфортом (автомобілем підвищеного комфорту).

На 11 травня маємо найменшу ціну – 120 гривень, найвищу – 145 гривень.

НІЖИН – КИЇВ

Приміські поїзди

Джерело: poizdato.net

Подорож до столиці на приміському потязі може зайняти тривалий проміжок часу. Перший відправляється з Ніжина о 04:03, а останній – 19:56. Час подорожі варіюється від 2 годин 40 хвилин до 3 годин 17 хвилин у залежності від того, у якій частині дня ви плануєте поїздку. Вартість повного квитка від Ніжина до Києва – 40 гривень.

Поїзди далекого спрямування

Джерело: poizdato.net

Таких потягів не менше, ніж приміських, але ціни на них значно вищі:

  • Сидячий (третій клас) – від 106 гривень;
  • Сидячий (другий клас) – від 186 гривень;
  • Сидячий (перший клас) – від 290 гривень;
  • Плацкарт – від 170 гривень;
  • Купе – від 228 гривень.

Таким чином,  ви можете скоротити час подорожі вдвічі, але доведеться заплатити подекуди в 6-7 разів більше, ніж на приміському поїзді.

BlaBlaCar

Джерело: poizdato.net

Як і у випадку з подорожжю до Чернігова, використовуючи блаблакар, ви можете обрати час поїздки, автомобіль відповідного класу та ціну. Прикладом, на 12 травня є варіант поїздки всього за 65 гривень. Проте це рідкість. У середньому вам доведеться віддати від 150 до 200 гривень за людину.

Важливо! Інформація у матеріалі актуальна станом на 10 травня 2023 року. Уточнюйте інформацію у першоджерелах перед поїздкою для уникнення неприємностей.

Досліджував: Олександр Воронуха

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: