Завантаження ...
banner

Віддав життя за Незалежність України: загинув Воїн з Чернігівщини

Віддав життя за Незалежність України: загинув Воїн з Чернігівщини фото

Носівська громада знову втратила захисника. Надійшло сповіщення про загибель Ярослава Станіславовича Козерецького.

Про це повідомляють у Носівській міськраді.

«Солдат Ярослав Козерецький з позивним Ворон (13.05.1990 – 26.05.2023) народився та зростав у с. Яблунівка. Там закінчив сільську школу. Потім навчався в Бобровицькому технікумі, працював у бобровицькому РЕМі, на підприємстві «Укрпошта», оператором на заводі компанії «Кока-кола».

13 січня 2023 року був мобілізований. Після навчання в Гончарівському навчальному центрі у складі І танкової бригади був передислокований на Схід.
26 травня під час виконання бойового завдання, залишаючись вірним військовій присязі на вірність народу України, Ярослав Козерецький загинув поблизу населеного пункту Нескучне, Донецької області.
Носівська міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус щиро співчувають у тяжкому горі мамі, Наталії Олександрівні, цивільній дружині Наталії Анатоліївні, донечкам Тані і Настуні, для яких він став справжнім батьком, всім рідним, друзям,колегам.

Ярослав був надзвичайно доброю, щирою, відкритою людиною, завжди готовим прийти на допомогу. Найкращий син, коханий, батько, кум, друг. Він був для своїх найрідніших сонцем, яке зігрівало і оберігало. Він часто телефонував, навіть з «нуля». Останній дзвінок був увечері 25. А вже наступного дня був дзвінок від командира роти, який змінив за одну секунду все життя цілої родини…
Справді, Бог забирає найкращих… Але Герої не вмирають, доки живуть у пам’яті людей!
Вічна слава та світла пам’ять воїну Ярославу

Про дату та час зустрічі та поховання загиблого Ярослава Козерецького повідомимо додатково», — йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: