Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбулась сесія міської ради: про що говорили?

У Ніжині відбулась сесія міської ради: про що говорили?  фото

Сьогодні, 20 червня, у стінах Ніжинської міської ради відбулось чергове засідання сесії. На розгляд депутатів було винесено 117 проєктів рішень. Більше - у матеріалі

В ході засідання депутати підтримали проєкти рішень із затвердження ряду важливих Програм на 2023, зокрема профілактики правопорушень; заходів та робіт з територіальної оборони; удосконалення системи поводження з твердими побутовими відходами, розвитку та збереження зелених насаджень, благоустрою територій; допризовної підготовки, мобілізаційних заходів; розвитку фізичної культури та спорту; розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств та інші.

Також прийнято рішення щодо передання-прийняття майна у комунальну власність, а також оренди, приватизації майна комунальної власності.

Затвердили містобудівну документацію «Генеральний план» окремо сіл Переяслівка, Паливода, Наумівське. Після розгляду на засіданнях постійних комісій, прийняли ряд земельних питань.

Питання про заборону діяльності Української православної церкви на території Ніжинської об’єднаної територіальної громади не набрало необхідної кількості голосів, тож не було прийнято.

Раніше ми писали: У Ніжині написали звернення до Прем’єр-міністра України: про що йде мова

Крім того було прийнято два звернення до Уряду щодо сприяння в наданні бюджету Ніжинської міської територіальної громади додаткової дотації з державного бюджету на компенсацію втрат доходів місцевих бюджетів внаслідок наданих державою податкових пільг, а також щодо незастосування до приватних підприємців і малих підприємств штрафів за порушення використання реєстраторів розрахункових операцій.

За інформацією Ніжинська міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: