Завантаження ...
banner

Прогулянка на катамарані у Чернігові – яка вартість та де можна покататися?

Прогулянка на катамарані у Чернігові – яка вартість та де можна покататися?  фото

Літо – гарна пора року для різного виду відпочинку, особливо на природі. Можна прогулятися лісом, посидіти та помилуватися краєвидом, або поплавати у озері чи річці. У Чернігові з цікавими природними атракціями проблем нема, хоча, звісно, війна суттєво обмежила їх використання. Одним з найпростіших і найпопулярніших видів літнього відпочинку на воді - це катання на катамарані. Скільки коштує така прогулянка та чи є попит, дізнавайтеся у матеріалі

У Чернігові поплавати на катамарані можна на річці Стрижень біля Ялівщини. Влаштувати таку прогулянку на воді можна з 10:00 до 21:00. Адміністратор розповідає, що увесь парк налічує п’ять катамаранів: 2 великих і 3 маленьких. Орендувати великий на 1 годину коштує 150 грн, а на 30 хвилин – 100 грн. Покататися на маленькому можна годину за 130 грн, або 30 хвилин за 80 грн. Варто зазначити, що великий катамаран може витримати вагу до 450 кг, а маленький – до 200 кг.

Великим попитом користується така розвага на вихідних, а от у будні дні до обіду взагалі може нікого не бути. У суботу та неділю людям доводиться чекати у величезній черзі. З такою проблемою стикнулися чернігівці Оксана, Дмитро та маленький Артем, але навіть це не зіпсувало позитивні враження. Чоловік говорить:

«Сьогодні вихідний день, тому 2 години у черзі прочекали. Але враження класні, дуже сподобалося. Ми плавали півтори години, хотілося й далі продовжити. Якщо буде можливість, то ще прийдемо сюди».

Позитивні емоції від прогулянки на воді залишилися і в Артема, який був ініціатором відпочинку.

«Класно на воді, так свіжо, качає¸ не хочеться виходити. Ми катаємося раз на рік, бо немає часу на відпочинок. Навіть вдома рідко бачимося, тому катання на катамарані – це чудово, та й по грошах можна собі дозволити, я вважаю, що це не дорого» – розповідає Оксана.

Прогулятися на воді полюбляють і діти, і дорослі. Адміністратори говорять, що часто приходять бабусі та дідусі покататися зі своїми онуками, батьки з дітьми, закохані пари або компанії друзів.

Чернігівець Сергій також вирішив провести час з дружиною та дітьми на катамарані.

«Сьогодні вперше у цьому році катаємося, але плануємо повторити. Враження супер, якби ще й більше великих катамаранів було, щоб у черзі не чекати. Ми каталися півгодини, але у такій ситуації не дуже відчуваєш як біжить час. А ще хочу зазначити, що колись орнітолог казав, що від будиночків на воді немає ніякої користі, але насправді це не так. Ми побачили, що качки справді там сидять».

Прогулянка на воді у Чернігові користується попитом, адже такий від відпочинку відкриває неймовірні краєвиди, дозволяє бути ближчим до природи та зблизитися з рідними. Але не варто забувати про правила безпеки та перевищувати зазначену для судна вагу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: