Завантаження ...
banner
banner

Через негоду понад 200 населених пунктів залишилися без світла на Чернігівщині

Через негоду понад 200 населених пунктів залишилися без світла на Чернігівщині фото

Гроза зі зливою та сильним вітром, яка в ніч з 6 на 7 липня була у Чернігівській області, принесла з собою руйнування. Без електропостачання залишилося 222 населених пункти області Чернігівщини. Гроза та сильний вітер пошкодили сотні ліній електропередач. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА.

 Внаслідок несприятливих погодних умов (дощ, гроза, вітер) протягом 07 липня сталося пошкодження повітряних ліній електропостачання - відключено 101 ЛЕП 10 кВ (з них 5 ліній частково). Без електропостачання залишилися  222 населені пункти області (Чернігівський район – 112, Ніжинський район – 65, Прилуцький район – 3, Корюківський район – 42). Для проведення відновлювальних робіт залучені усі наявні сили і засоби АТ «Чернігівобленерго», - зазначають у департаменті. 

Також через негоду (точніше - через влучання блискавок) виникли одразу три пожежі: у селі Покровське Корюківського району вогонь охопив дві господарчі будівлі, у селі Печенюги Новгород-Сіверського району згоріла літня кухня. Ще одна господарча будівля зайнялася у селі Козилівка Корюківського району. 

Фото ілюстроване

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: