Завантаження ...
banner
banner

Гімназія № 16 відсвяткувала свій ювілей

Фото.
Учора, 22 жовтня, школа-гімназія № 16 відзначила свій ювілей. Їй виповнилось – 25 років. На урочистості були запрошені міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, депутат міської ради Олександр Шалай

16 школа нежин, ніжин 16 гімназія ювілей,
 

Учора,  22 жовтня, школа-гімназія № 16 відзначила свій ювілей. Їй виповнилось – 25 років.

На урочистості були запрошені міський голова Анатолій Лінник, народний депутат України Олександр Кодола, депутат міської ради Олександр Шалай, освітяни, випускники та всі, хто так чи інакше причетні до життя школи. Про це повідомляється на сайті Ніжинської міської ради
 
У своєму виступі Анатолій Лінник привітав педагогічний колектив та учнів з цим святом, подякував за гарну працю та побажав успіху в подальшому вихованні молоді міста. Кращих педагогів відзначено подяками міського голови.
 
Школа-гімназія має славетну історію. Про що можна було дізнатись переглянувши фото та відео, які були представлені присутнім та послухавши розповіді директорів, які очолювали школу в різні роки.

Святкові виступи школярів додали гарного настрою всім присутнім. Від гостей свята школі-гімназії вручено багато цінних подарунків.
 

день народження 16 гімназії































































Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: