Завантаження ...
banner
banner

До Ніжинського пологового будинку завітав представник Японії: яка ціль візиту?

До Ніжинського пологового будинку завітав представник Японії: яка ціль візиту?  фото

Представник неурядової організації Peace Winds Japan пан Айджі Отсука з робочим візитом відвідав Ніжин і зокрема Ніжинський пологовий будинок аби узгодити умови задля налагодження співпраці. Пан Айджі Отсука побачив умови, які пацієнтам з усієї Ніжинщини, пропонує пологовий у Ніжині. Екскурсію для японського донора провів головний лікар Валерій Якуба.

На робочій зустрічі також була присутня заступниця міського голови Ірина Грозенко. «Ми активно співпрацюємо з багатьма міжнародними фондами та благодійними організаціями, завдяки цьому наш пологовий будинок являється одним з найкращих у своїй сфері. Влада міста завжди сприятиме налагодженню тісної співпраці з нашими міжнародними друзями з усіх куточків землі», - зазначила Ірина Вікторівна. Також вона підняла питання перед партнерами вишукати можливість та придбати для ЦМЛ ім. М. Галицького мамограф, що дасть можливість якісно піклуватись про здоров’я жінки.

Пан Айджі Отсука відвідав всі відділення, що функціонують на базі КНП «Ніжинський міський пологовий будинок», а також позитивно оцінив стан бомбосховища, що слугувало породіллям Ніжина та району з перших днів повномасштабної агресії.

В результаті зустрічі домовились щодо підтримки японського благодійного фонду та інших партнерів задля створення при Ніжинському пологовому будинку мобільної бригади, яка фінансуватиметься донорами та виїздитиме у всі 17 громад району й обстежуватиме жінок.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: