Завантаження ...
banner
banner

268 повідомлень громадян, 19 кримінальних проваджень: зведення від поліції з 10 по 16 липня

268 повідомлень громадян, 19 кримінальних проваджень: зведення від поліції з 10 по 16 липня фото

Протягом минулого тижня (з 10 по 16 липня 2023 року) поліцією отримано 268 повідомлень громадян (що становить 38 викликів на добу), з яких по 19 розпочато кримінальні провадження. Серед яких:  факти зберігання наркотиків - 2, збут наркотиків - 1; шахрайств – 4, повідомлень про спричинення легких тілесних ушкоджень – 3, фактів вчинення крадіжок - 5. Детальніше у матеріалі.

Що стосується профілактики адмінправопорушень, то за звітний період виявлено 278 адміністративних матеріалів (що становить в середньому 40 порушень на добу), з яких 164 (60 %)  – це порушення ПДР.

Задокументовано 13 фактів керування т/з у стані сп’яніння, з яких 2 повторно. 51 водій притягнуто до адміністративної відповідальності за перевищення водіями обмежень швидкості руху, порушення правил зупинки чи стоянки автомобіля або недотримання вимог дорожніх знаків (ч. 1 ст. 122 КУпАП). 29 водіїв керували транспортними засобами не маючи при собі документів на керування чи не маючи права керувати певним видом транспорту або будучи обмеженими чи позбавленими такого права судом (ст. 126 КУпАП). 16 адмінматеріалів складено відносно порушників-пішоходів. На минулому тижні зафіксовано 5 ДТП, в результаті яких пошкоджено автомобілі (ст. 124 КУпАП).

За тиждень складено 7 адміністративних матеріалів за завідомо неправдивий виклик спеціальних служб (ст. 183 КУпАП).

23 осіб було виявлено за розпиванням алкоголю у громадських місцях чи появою у громадських місцях у п’яному вигляді, з яких 9 вчинили дане порушення повторно протягом року (ст. 178 КУпАП).

Також протягом минулого тижня складено 21 адміністративних матеріалів за вчинення домашнього насилля, з яких 7 складено на кривдників які допустили дане порушення повторно на протязі року (ст. 173-2 КУпАП).

За невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей складено 1 адміністративний матеріал (ст. 184 КУпАП).

Що стосується накладених штрафів то протягом минулого тижня співробітниками поліції притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 163 особу на загальну суму в розмірі близько 85 тис. грн., з яких добровільно сплачено 5 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: