Завантаження ...
banner
banner

Два комунальні підприємства Ніжина поповнили свої автопарки

Два комунальні підприємства Ніжина поповнили свої автопарки фото

18 липня міський голова Ніжина Олександр Кодола разом з першим заступником Федором Вовченко перевірили технічний стан двох автомобілів, що найближчим часом почнуть працювати на комунальних підприємствах міста: КП ВУКГ та КК «Північна».

Новий сміттєвоз DAYUN з боковим завантаженням АТ4022 придбаний за рахунок власних коштів підприємства КП ВУКГ. Ціна з урахуванням ПДВ та доставкою 2 808 000 в розстрочку до кінця 2023 року.

Уже сплачено за договором 1 053 000, щомісячна сума до сплати за поставлену техніку 351 тис грн.

Протягом найближчих 2 тижнів планується провести всі реєстраційні процедури і сміттєвоз буде введено в експлуатацію для забезпечення потреб громади.

Сміттєвоз АТ-4022 призначений для збору, ущільнення й транспортування побутового та подібного йому сміття, яке не містить шкідливих для людей та навколишнього середовища компонентів, із контейнерів місткістю 0,75м3 і євроконтейнерів EN840-1, EN840-2, EN840-3.

Металева конструкція бункера сміттєвоза виготовлена за допомогою лазерного різання і листогибів з електронним управлінням, що забезпечує дотримання геометричних розмірів та жорсткість конструкції при невеликій вазі. Металеві деталі проходять антикорозійну обробку, яка забезпечує захист від корозії протягом довгострокової експлуатації.

У сміттєвозі використовується гідравлічне обладнання, яке має підвищений термін експлуатації і дозволяє збільшити коефіцієнт пресування, що в свою чергу дозволяє транспортувати більшу кількість відходів.

Для КК «Північна» за кошти міського бюджету придбано автомобіль марки

Renault. Автомобіль буде використовуватись для потреб підприємства.

У результаті тендеру ціна на автомобіль була суттєво зменшена.

Олександр Кодола зазначив: «Як би не було складно, військовий стан, а до цього ковід, але тим не менш життя триває. Ми всі разом працюємо над розвитком міста і наші комунальні підприємства це основа благоустрою, чистоти та порядку Ніжина. В межах можливостей підтримуємо наші підприємства і разом працюємо над охайністю і чистотою. Дякуємо всім, хто долучається до модернізації та оновлення технічної бази комунальних підприємств.

КП ВУКГ КК «Північна» мають велику ступінь охоплення території міста. Нехай ця техніка слугує на благо Ніжина та його розвитку!»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: