Завантаження ...
banner
banner

Торгові пристрасті біля міської ради

Як ми раніше повідомляли сьогодні в 11 годині незадоволені підприємці, що торгували на ринку по вулиці Московській, знову зібралися під стінами мерії. На 14-ту вони вимагали зібрати профільну комісію, але крім неї вони ще й зібрали шини, бочки та бензин під стінами мерії

Як ми раніше повідомляли, сьогодні в 11 годині незадоволені підприємці, що торгували на ринку по вулиці Московській, знову зібралися під стінами мерії. Вони вимагали, щоб о 14 годині у міській раді зібралася профільна комісія і їм дозволили торгувати і далі на Московській.

До 14:00 під стінами мерії окрім невдоволених підприємців з'явилися ще й шини, бочки та каністри з бензином. Деякі агресивно налаштовані торговці погрожували підпалити шини і заблокувати міську раду, якщо дозвіл на торгівлю по вулиці Московській не буде надано.

Конструктивний діалог у підприємців та міського голови, який разом із декількома правоохоронцями вийшов до торговців із самого початку не склався. Не зважаючи на те що частина підприємців була налаштована на продовження переговорів і пошук компромісного рішення "гарячі голови" почали критикувати і ображати мера. Це зробило неможливим ведення переговорів.

Більша частина присутніх під стінами розуміючи це робили спроби вгамувати своїх агресивних колег. Але це не завжди давало результати.

По темі: Позачергова сесія, як спосіб зупинити конфлікт

Не зважаючи на це, нові пропозиції, стосовно облаштування ринку всеж таки зявилися.

Анатолій Лінник сказав, що єдиним можливим варіантом торгівлі по вулиці Московській є влаштування ярмарку три дні на тиждень "від воріт до воріт" з повним перекритям руху по вулиці. 

Але більшість підприємців стоїть на своєму і вимагає щоб їм знову безперешкодно дозволили продавати на своїх колишніх місцях і що їх не влаштовують ніякі інші варіанти. 

Остаточне вирішення проблеми існування ринку на Московській буде розглянуто у вівторок на позачерговій сесії міської ради, яка хоч і припадає на 2 грудня, але вже зараз відчувається, що буде гарячою.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: