Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині відбулися змагання з настільного футболу та тенісу до Дня молоді (Фото)

У Ніжині відбулися змагання з настільного футболу та тенісу до Дня молоді (Фото) фото

10 серпня у Ніжині на спортивній локації в міському парку Т. Г. Шевченка було гучно: молодь міста змагалась у турнірах з настільного тенісу та настільного футболу. Спортивний захід був організований з нагоди Дня молоді.

Організаторами змагань виступили Ніжинський молодіжний центр та Міський центр фізичного здоров'я "Спорт для всіх". В змаганнях з настільного футболу взяли участь 8 молодіжних команд, які були розподілені на дві групи, а дві найкращі команди які посіли перші місця в групах в подальшому і виборювали перше місце турніру. Всі бажаючи мали змогу взяти участь у змаганнях з настільного футболу, навіть якщо учасники заходу не мали визначеної та сформованої команди, вони мали змогу після реєстрації створити свою власну команду об'єднавшись з іншими учасниками.

🥇🥈🥉В підсумку переможцями змагань з настільного футболу стала команда "Хомячки" (команда дівчат), яка переграла команду і "Ювентус" і "Барселону".

На спортивному майданчику в парку Т.Г. Шевченка одночасно проходили і Змагання з настільного тенісу. Змагання з настільного тенісу проходили за олімпійською системою, так як бажаючих позмагатися виявилось чимало.

🥇🥈🥉В підсумку перше місце посів - Юрій Мовчан, друге місце за В'ячеславом Кривошей, третє місце зайняв Назар Сачик.

🏆Призери та переможці були нагороджені грамотами, медалями та призами від Міського центру "Спорт для всіх" та Ніжинського молодіжного центру Ніжинської міської ради.

💙Дякуємо ЗСУ🇺🇦, за можливість займатися спортом та проводити спортивні заходи💛

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: