Завантаження ...
banner
banner

Мер Ніжина зустрівся з випускниками та випускницями "Школи молодого політика" (Фото)

Мер Ніжина зустрівся з випускниками та випускницями "Школи молодого політика" (Фото) фото
Учора, 22 серпня, у приміщенні міськвиконкому відбулася зустріч міського голови Олександра Кодоли з випускниками і випускницями «Школи молодого політика».
Нагадаємо, Міжнародний республіканський інститут за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) на конкурсній основі відібрав учасників / учасниць із Ніжина, Одеси та Дніпра на навчання до цієї школи. Навчання відбувалось очно, було безкоштовним. На всіх його етапах пріоритетною була безпека учасників.
Що ж отримала ніжинська молодь за підсумками навчання? Можемо виокремити основне:
  • розуміння ключових понять і явищ української політики;
  • практичні навички ефективних комунікацій та публічних виступів;
  • навчання і спілкування з кращими тренерами й експертами у сфері політичного лідерства та особистісного розвитку;
  • уміння працювати у команді й розробляти проєкти.
Це була не пафосна зустріч, а щира розмова людей, які мають спільний інтерес – процвітання рідного Ніжина, бажання зробити його якомога комфортнішим для життя. Юнаки і дівчата цікавилися актуальними питаннями розвитку свого міста, висловили власне бачення перспектив розвитку певних сфер, представили візуалізовані проєкти майбутнього обраних ними локацій.
Майбутнє нашої громади – саме за такою активною та освіченою молоддю. Олександр Кодола пообіцяв і надалі підтримувати ініціативи молодіжного руху, а молодь у свою чергу висловила бажання активно долучатися до змін у місті.




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: