Завантаження ...
banner
banner

Працівники НДУ позмагалися у ловлі хижака на ювілейному турнірі "Осіння щука 2015"

В останній день жовтня любителі риболовлі Ніжинського державного університету зібралися на території науково-дослідної бази "Лісове озеро" щоб позмагатися у ловлі щуки. Про це повідомляється на сайті університету

В останній день жовтня любителі риболовлі Ніжинського державного університету зібралися на території науково-дослідної бази "Лісове озеро" щоб позмагатися у ловлі щуки. Про це повідомляється на сайті університету.



У будь-якої організації, колективі чи групи однодумців з часом починають складатися певні традиції, яких намагаються дотримуватися. Не є виключенням цього організація мисливців та рибалок університету. Дружній колектив любителів порибалити вперше зібрався у стінах Ніжинського університету у далекому 2005 році, і з тих пір щороку восени організовує змагання риболовів серед працівників університету. Цьогорічний турнір був присвячений світлій пам’яті наших колег-рибалок І.М. Конончука та С.В. Вертюка. Як завжди, проявити свої таланти та помірятися силами виявилось багато бажаючих, які представляли різні підрозділи вузу.

По темі: З 1 листопада заборонений вилов риби на зимувальних ямах

31 жовтня всі вони прибули на територію науково-дослідної бази “Лісове озеро”, на берег гостинного озера Трубин. Погода та природа - все сприяло позитивному настрою та гарному кльову. Але чи щуки злякалися рибаків, чи у них був вихідний, але спіймати у перший день жодного зубатого хижака так нікому і не поталанило. Загальним рішенням змагання були перенесені на наступний день, який виявився більш результативним. І хоча риби було піймано небагато, але дух змагань та смачна юшка всім підняли настрій та подарували незабутні відчуття. Ну а щуки…, що ж їх спіймаємо наступного разу.
 








 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: