Завантаження ...
banner
banner

За минулу добу на Чернігівщині трапилось чотири ДТП: є загиблі

За минулу добу на Чернігівщині трапилось чотири ДТП: є загиблі фото

За минулу добу, 24 вересня, на різних ділянках Чернігівської області трапилось чотири ДТП: одна з летальним випадком.

У Прилуках на перехресті вулиць 1-го Травня та Земської о 23 год. 10 хв. 23 вересня водій автомобіля  «ВАЗ 111930»,  рухаючись по вул. 1-го Травня, здійснив наїзд на пішохода на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.

На автодорозі Р-67 «Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин» поблизу повороту на  с. Монастирище Прилуцького району о 19 год. 29 хв. 24 вересня водій автомобіля «ВАЗ 211540», рухаючись з м. Ніжин в сторону м. Прилуки, при виконанні маневру обгону попутного транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «SKODA OKTAVIA». Внаслідок ДТП водій автомобіля «ВАЗ 211540» від отриманих травм загинув на місці пригоди, а водія автомобіля «SKODA OKTAVIA»  з тілесними ушкодженнями доставлено до КНП «Прилуцька міська  лікарня».

У селищі Комарівка Ніжинського району (Комарівська ТГ) по вул. Соборній о 19 год. 58 хв. 24 вересня водій   автомобіля  «VOLKSWAGEN T-4», здійснив наїзд на пішохода, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП пішохід отримав травми та був доставлений до КНП «Ніжинська міська лікарня».

У Чернігові на нерегульованому перехресті вулиць Преображенської та Музейної о 18 год. 27 хв. 24 вересня водій автомобіля «TOYOTA COROLLA» під час повороту ліворуч на вулицю Музейну здійснив зіткнення з мотоциклом марки «VIPER». У результаті ДТП водія мотоцикла було госпіталізовано до травмпункту КНП «Чернігівська міська лікарня №2».

Не нахтуйте правилами дорожнього руху! Вас чекають удома!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: