Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські військові зворушливо привітали освітян з професійним святом

Ніжинські військові зворушливо привітали освітян з професійним святом фото

Наші військові попри те, що боронять Україну від ненажерливого окупанта, не забувають привітати працівників освіти, бо вони відіграють теж важливу роль у становленні України як держави. До вашої уваги теплі слова від командира військової частини А3160 Миколи Кушніра.

Шановні працівники освіти!
Від імені усього особового складу військової частини А3160, та себе особисто, прийміть наші щирі вітання з Вашим професійним святом - Днем працівників освіти!
У своїй роботі Ви проявляєте безмежну любов та турботу до кожного учня, допомагаєте їм розкрити свій потенціал, виявляєте таланти і навчаєте цінним навичкам, що є фундаментом для їх подальшого успіху. Ви є наставниками і джерелом натхнення для молодих поколінь, які в подальшому будуватимуть наше майбутнє.
Ми вдячні Вам за самовіддану роботу, яка вимагає від Вас великої енергії, терпіння і професіоналізму.
Бажаємо Вам завжди знаходити мотивацію та сили для подальшого самовдосконалення та професійного зростання. Нехай Ваша енергія і талант розповсюджуються серед вихованців, щоб вони надихались на досягнення нових висот.
Бажаємо завжди відчувати цінність своєї праці. Нехай кожен Ваш день буде наповнений вдячністю, а Ваша спадщина в освітній сфері буде незгасною.
З повагою,
Командир військової частини А3160
полковник Микола Кушнір

Ніжинські військові зворушливо привітали освітян з професійним святом фото №1
Ніжинські військові зворушливо привітали освітян з професійним святом фото №2
Ніжинські військові зворушливо привітали освітян з професійним святом фото №3

Військова частина м.Ніжин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: