Завантаження ...
banner
banner

У міського голови з'явилися нові радники

Згідно розпоряджень міського голови від 6 листопада новими позаштатними радниками Анатолія Лінника стали відомий місцевий історик та краєзнавець Сергій Зозуля та лікар-офтальмолог Ніжинської міської лікарні Вікторія Отт.

Анатолій лінник ніжин

Згідно розпоряджень міського голови від 6 листопада новими позаштатними радниками  Анатолія Лінника стали відомий місцевий історик та краєзнавець Сергій Зозуля та лікар-офтальмолог Ніжинської міської лікарні Вікторія Отт. 

Нагадаємо, раніше Вікторія Отт балотувалася від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" на посаду депутата Ніжинскої міськогої ради.

По темі: Відбулася прес-конференція ніжинського міського голови Анатолія Лінника

Варто додати, що згідно "Положення про позаштатних радників Ніжинського міського голови" добір радників міського голови здійснюється особисто міським головою. Гранична чисельність радників міського голови на громадських засадах не обмежується і визначається міським головою на підставі виробничої необхідності (потреби). Також радники міського голови здійснюють свою діяльність виключно на громадських засадах, безоплатно виконують покладені на них функції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: