Завантаження ...
banner
banner

Єпископ Чернігівський і Ніжинський відспівав Ніну Матвієнко

Єпископ Чернігівський і Ніжинський відспівав Ніну Матвієнко фото

З благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, єпископ Чернігівський і Ніжинський Антоній звершив Божественну Літургію у Свято-Феодосіївському монастирі міста Києва та справив похорон народної артистки України Ніни Матвієнко.
Про це повідомили у єпархіальному управлінні.

Його Преосвященству співслужили намісник монастиря архімандрит Макарій (Папіш), духовенство обителі та запрошене духовенство.

На похоронах були присутні рідні та близькі Ніни Матвієнко, в тому числі її донька Антоніна та онучка Уляна.

Похорон Ніни Матвієнко у Києві Похорон Ніни Матвієнко у Києві, 11 жовтня Рідні та близькі Ніни Матвієнко на прощанні із співачкою Рідні та близькі Ніни Матвієнко на прощанні із співачкою Єпископ Чернігівський і Ніжинський Антоній відспівав Ніну Матвієнко

Нагадаємо, що легендарна співачка померла 8 жовтня 2023 року. Митець не дожила до свого 76-го дня народження всього два дні. Ніна Матвієнко прославилася впізнаваним голосом і талановитим виконанням українських народних пісень, її називали "українським соловейком", «берегинею української пісні».

Співочий стаж Ніни Матвієнко становить понад 50 років, а репертуар складає сотні пісень, серед яких немає жодної російської.

Автор: Віталій Назаренко

Джерело: Час Чернігівський

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: