Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські правоохоронці вшанували день пенсіонерів та ветеранів Органів Внутрішніх справ

10 листопада ніжинські правоохоронці вшанували пенсіонерів та ветеранів Органів Внутрішніх справ. Ні похмура погода, ні дощ не завадили пенсіонерам міліції традиційно зібратися в актовому залі Ніжинського відділу.



10 листопада в Україні відзначається День вшанування пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ. Це свято відзначають ті, хто міліції віддав понад двадцять кращих років свого життя, присвятивши його охороні громадського порядку та боротьбі з правопорушеннями.

Цього дня ні похмура погода, ні дощ не завадили пенсіонерам правоохоронних органів традиційно зібратися у актовому залі Ніжинського відділу міліції. І хоча не відбулося традиційних урочистих заходів, ветерани все ж відчули атмосферу вшанування за багаторічну службу та переданий молодому поколінню досвід. Серед присутніх панувала тепла та дружня атмосфера. Ветерани згадували роки служби та колег по роботі.
 
Зі словами привітань до присутніх звернувся голова профспілки Ніжинського відділу Сергій Черненко, який розповів про досягнення та проблеми теперішніх правоохоронців, побажав усім пенсіонерам здоров’я, благополуччя, миру та подякував за добросовісну службу.
 
Наостанок ветерани на згадку сфотографувалися біля памятника міліціонерам, що загинули при виконанні службвого обов'язку .

Ніжинський ВП ГУНП
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: