Завантаження ...
banner
banner

На фронті загинув випусник Ніжинської гімназії №3 Сергій Радченко

Інформація про загибель Сергія з'явилась на Facebook-сторінці його вчительки Людмили Приходько.

"
Дорогі друзі, захищаючи рідну Україну, загинув Сергій Радченко, мій учень, випускник Ніжинської гімназії 3. Він мріяв про Перемогу, про щасливе життя його синів у вільній від ненависного ворога Україні. Саме тому добровельцем пішов на захист нас з вами, нашого сну та спокою, наших мрій та сподівань.

Служив Сергій у 117 бригаді, в Запоріжській області, на передовій. 3 листопада були обстріляні 26 населених пунктів, саме підчас цих страшних подій він загинув. Боляче писати про загибель, серце стискається, адже 32 роки - розквіт сил, щоб радіти життю, виховувати дітей.
Була класним керівником Сергія сім років, виховувала, навчала, мріяла, що в нього й усіх моїх учнів буде прекрасне майбутнє... Він був надійним, самостійним, гарним другом, чудовим футболістом шкільної команди. Сергій завжди вмів бути вдячним, часто заходив у школу, на зустрічі випускників....Завжди з квітами й теплими словами...

Дорогий мій хлопчику, наш Герой, спочивай з миром, світла пам'ять про тебе залишиться в наших серцях...", - йдеться у пості.


Вічна пам'ять Сергій. Герої не вмирають!

Для тих, хто бажає допомогти сім'ї Сергія матеріально: Христина Шовкова 5168 7456 1403 5175 (ПриватБанк)
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: