Завантаження ...
banner
banner

Міська бібліотека перетворилася у творчу майстерню

10 листопада Ніжинська центральна міська бібліотека перетворилась в творчу майстерню. У читальному залі відкрилася виставка «Скарбниця талантів землі Ніжинської», де представлені роботи створені вмілими руками місцевих майстрів

Ніжинська міська бібліотека


10 листопада Ніжинська центральна міська бібліотека перетворилась в творчу майстерню. У читальному залі відкрилася виставка «Скарбниця талантів землі Ніжинської», де представлені роботи  створені вмілими руками майстрів: Юлії Гусєвої, Аліни Семенової, Світлани Старостенко, Таміли Ященко, Альони Пасечніченко, Світлани Борщ, Альони Назарової, Лілії Бринзи, Марини Галети, Тетяни Сидорець та її вихованців. 

Майстри, що надали свої роботи для нашої виставки, вирішили відсвяткувати своє професійне свято – День працівників культури та народного майстра в бібліотеці, поряд зі своїми роботами. Зібралися разом з представниками управління культури за чашкою духмяного чаю та обговорили плани на найближчий місяць,а саме  - організацію Різдвяного ярмарку в місті.
 
На абонементі проходив майстер-клас «Лялька-мотанка – берегиня роду», який провела для всіх бажаючих вчитель трудового навчання ЗОШ №6 м. Ніжина Ірина Гузь.  Під її вмілими і швидкими руками народжувалось справжнє диво. Майстрині-аматори без голки й ножиць створювали ляльку. У хустинці, з фартушком, ляльки-мотанки чарували й викликали бажання у читачів поповнити ряди майстринь.

Ми стали свідками ще однієї перемоги прекрасного в нашому житті.





Бібліотекар читального залу
центральної бібліотеки Світлана Борщ
nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: