Завантаження ...
banner
banner

Студентський магістрат області продовжує йти до великої мети

Швидко пролетіли теплі літні дні та майже завершилась чарівна осінь, залишивши усім так багато приємних і веселих спогадів. Тож члени студентського магістрату Чернігівщини вирішили, що прийшов час активізуватися та взятися за діло!


Швидко пролетіли теплі літні дні та майже завершилась чарівна осінь, залишивши усім так багато приємних і веселих спогадів. Тож члени студентського магістрату Чернігівщини вирішили, що прийшов час активізуватися та взятися за діло! 

Нещодавно ними був проведений у Ніжині фото-квест, але на цьому вони не зупинились. Для підняття громадянської свідомості жителів нашого невеличкого містечка студенти за підтримки ВМГО «Студентська республіка» вирішили організувати «Вечір українського кіно». 
 
Студентський мер Чернігівщини, Кривуця Катерина пояснює: «Ми обрали саме кіно, бо наразі молоде покоління надає перевагу фільмам, а не читанню літератури. А от переглянути вартісний фільм в гарній атмосфері хочуть всі. Тим паче, коли можна випити чаю та відкрити для себе щось нове. наприклад, українські проекти, які знімають цікаві та якісні короткометрівки».
 
Відвідувачі переглянули декілька цікавих короткометражних фільмів, зокрема «Ілюзія щастя», «Перший день», «Пиріг» та  український історичний драматичний фільм «Поводир, або Квіти мають очі». Було надзвичайно приємно бачити студентів не тільки Ніжинського державного університету імені М. Гоголя, а й студентів, зокрема, Ніжинського агротехнічного інституту та інших навчальних закладів міста.

Не оминули увагою цей захід учасники та переможці попереднього заходу організованого в Ніжині фотоквесту "My Nizhyn". Завітали на кінопоказ також викладачі університетів. Усі учасники мали змогу не тільки насолодитися переглядом якісного українського кіно, а й поласуватися печивом на гарячим чаєм впродовж кава-брейку.
 
Один з учасників цього, та й попереднього, заходу зазначає: «Дуже сподобалась хороша атмосфера та організація «Вечору..». Щоправда, мені більше сподобались короткометражки, ніж основний фільм».

На довершення, варто зазначити, що ніколи не пізно щось змінювати. Допоки ми не задоволені нашим життям, ми маємо і можемо модернізувати нашу країну. Чернігівський магістрат вперто це доводить з кожним організованим заходом, кожним створеним проектом. 
 








 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: