Завантаження ...
banner
banner

Студентський олімп до Дня студента

Фото.
17 листопада, у Міжнародний день студента, відбулася зустріч міського голови з кращою студентською молоддю міста. Вітаючи присутніх у залі, Анатолій Лінник наголосив , що за роки свого існування навчальні заклади нашого міста дали путівку у життя тисячі


17 листопада, у Міжнародний день студента, відбулася зустріч міського голови з  кращою студентською молоддю міста. Вітаючи присутніх у залі, Анатолій Лінник наголосив , що за роки свого існування навчальні заклади нашого міста дали путівку у життя тисячі висококваліфікованих спеціалістів. Серед них знані далеко в Україні та за її межами викладачі, вчені та науковці, керівники підприємств, держслужбовці, політики, бізнесмени. Саме сьогодні українське студентство займає чільне місце у творенні молодої Української держави і є потужною рушійною силою, що приходить на зміну старшому поколінню і стає  важливим чинником соціально-економічного розвитку країни та духовного зростання українського суспільства.

Під час нагородження кращих представників навчальних закладів міста, які реалізуються у навчанні, творчості, спорті, науковій та громадській сферах, відбувся діалог між молоддю та міським головою. Кривуця Катерина з командою магістрату студентської республіки (Ніжинський осередок,  університет імені Миколи Гоголя), як мер цього об’єднання  підняла проблему  модернізації регіонів, що  є основою багатьох  всеукраїнських молодіжних проектів,  і поцікавилась думкою очільника міста. Конструктивний  обмін думками довів новизну й незаангажованість молоді, соціальну активність, оптимізм та палке бажання змінювати оточуюче середовище, що є важливим підґрунтям для  плідної спів праці на рівні громади міста.  Привітали студентів й члени молодіжного парламенту міста: подарунком став буклет «Мій Ніжин», виготовлений  за ініціативи ради парламенту.
 
У залі панувала атмосфера творчості  й конструктиву!

По темі: День студента у фото з соцмереж: алкоголь, футбол та дикі танці


















Тетяна Бассак, відділ у справах сім’ї та молоді
Фото Валерій Кичко
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: