Завантаження ...
banner
banner

У Чернігові вагітна жінка померла під час ДТП

У Чернігові вагітна жінка померла під час ДТП фото

11 жовтня близько 17.00 на проспекті Миру в Чернігові, біля повороту до обласної лікарні, на пішохідному переході фура збила 37-річну Наталію Смешкову. Жінка переходила дорогу, водій їхав з боку обласної лікарні. Від отриманих травм жінка померла.
Пише Весть
— Мене ж там не було, знаю тільки те, що розказали, — виходить з хати Світлана ІГНАТЕНКО, мати Наталії. Живе в Мені. — Вона разом з подружкою Мариною переходила дорогу, пішохідним переходом. Марина проскочила вперед, перейшла. Обернулася, доньки немає. А вона була вже під колесами. Водій не тікав, зупинився. Чи його зупинили. Подзвонили брату. Він приїхав на місце аварії. Медики намагалися врятувати, але не змогли.
Наташа працювала медсестрою в першій лікарні. У Чернігові живе років п’ять чи шість. Від першого чоловіка в доньки лишився син. Колишній чоловік на фронті. І другий чоловік доньки військовий, був на фронті. Приїхав на похорон. У слідчого ще не була. У морзі бачила його, сказав: «Ми ще зустрінемось».
— Хто водій?
— Звуть наче Юра. Власник компанії — Валерій. Але назви не знаю. Вони з нами зв’язувалися. Допомогли фінансами на поховання.
— Загинула моя вагітна дружина, — каже телефоном 23 жовтня Сергій СМЕШКОВ. — Я приїхав з Донбасу на наступний день, на похорон. Хоча зі сходу мав би приїхати на ротацію і трохи побути вдома, перед новим роком. Дружина була на шостому місяці, народжувати повинна була на початку лютого.
Дружина почала переходити дорогу і потрапила в «мертву», або ще її називають «сліпу», зону. Збив тягач від фури, не легкова машина. Водій Наталію не побачив. Наскільки знаю зі слів очевидців, протягнув її метрів 30 і зупинився.
Ведеться розслідування, я контролюю.

* * *

По факту відкрито кримінальне провадження за статтею 286 ч. 2 «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть пішохода». Від трьох до восьми років позбавлення волі.

* * *

Водій, не спіши, зупинись і пропусти!

Юлія СЕМЕНЕЦЬ
Фото ілюстроване

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: