Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські туристи стали призерами ІІ етапу Відкритого Кубку області з пішохідного туризму

Вихованці Центру ТКУМ взяли участь у ІІ етапі Відкритому Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму "Адреналін" 2015-2016. В змаганнях взяли участь 26 команд з Чернігівської, Миколаївської та Київської областей.


Вихованці Центру ТКУМ взяли участь ІІ етапі Відкритому Кубку Чернігівської області з пішохідного туризму "Адреналін" 2015-2016. В змаганнях взяли участь 26 команд з Чернігівської, Миколаївської  та Київської областей.

На особистій дистанції у молодшій групі І місце серед Юнаків посів Передній Вадим (команда «Перці») тренер Перевера О.А., ІІІ місце серед  дівчат посіла Півень Наталія (команда «Рандеву») тренер Ровенчин О.С.

На дистанції зв’язки у молодшій групі І місце зайняли Єсипенко Віталій та Севастьянова Тетяна (команда «Динаміт») тренер Герасименко А.В., ІІІ місце Півень Наталія та Глущенко Олександр (команда «Рандеву») тренер Ровенчин О.С. Також команда «Динаміт», тренер Герасименко А.В., посіла ІІ місце в командному заліку зв'язок. В старшій групі ІІ та ІІІ місце зайняли Журавльов Владислав та Козубенко Євгеній, Шевченко Владислав та Герасименко Андрій (команда Центр ТКУМ) тренер Шевченко В.А.
 


На командній дистанції І місце посіла команда Центр ТКУМ в складі Герасименко Андрій, Журавльов Владислав, Козубенко Євгеній, Шевченко Владислав, Ворона Ольга та зайняла ІІ місце в загальному заліку, тренер Шевченко В.А., ІІІ місце Горна Валерія та Тарара Віталій (команда «Легіон») тренер Тарара В.О.

Герасименко А.В., Центр ТКУМ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: