Завантаження ...
banner
banner

МЦ "Спорт для всіх" у Ніжині: підсумки-2023

МЦ "Спорт для всіх" у Ніжині: підсумки-2023  фото

Протягом 2023 року Ніжинським міським центром фізичного здоров’я “Спорт для всіх” було проведено 46 спортивних та фізкультурно -оздоровчих заходів та залучено 1514 учасників, - пише NizhynPost.

Також в рамках соціального проекту “Активні парки-локації здорової України” було проведено 133 заходи та залучено до рухової активності та занять спортом понад 2500 учасників.

До рухової активності були залученні різні верстви населення – діти дошкільного віку, учні, студенти, дорослі та люди поважного віку.

Активну участь в змаганнях з волейболу, футболу, баскетболу, великого тенісу, настільного тенісу, легкої атлетики, боксу, кікбоксінгу, а також в інших спортивних заходах брала не тільки молодь нашого міста, а й люди різних вікових категорій і професій.

В реаліях сьогодення, повномасштабної війни ми проводимо заходи на підтримку Збройних Сил України, національно-патріотичне виховання молоді, формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Держави, нації, виховання у підростаючого покоління поваги до пам’яті Героїв України, вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули захищаючи Україну.

ДЯКУЄМО:

  • всім тим, хто долучився до організації та проведення спортивних заходів;
  • за співпрацю спортивним організаціям та федераціям з різних видів спорту;
  • за активну участь в організації та проведені спортивних заходів Карпюк Ірині, Гуньку Ігорю;
  • за підтримку міському голові Олександру Кодолі та депутатам Ніжинської міської ради.

Окрема подяка ЗСУ за можливість займатися спортом та руховою активністю.

За інформацією МЦ “Спорт для всіх”

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: