Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині трапилась смертельна ДТП: загинув чоловік

На Ніжинщині трапилась смертельна ДТП: загинув чоловік фото
Вчора близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі в Носівській громаді Ніжинського району.

Повідомлявє Поліція Ніжинського району.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції області. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Volkswagen LT 35» рухаючись в напрямку міста Носівка не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на узбіччя, що призвело до перекидання авто. В результаті автопригоди 57-річний водій загинув на місці.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Як повідомляв MYNIZHYN, Не секрет, що за кілька останніх років у Ніжині та й загалом по Чернігівщині спостерігається значне збільшення автомобілів. Виходячи з вищенаведених спостережень, MYNIZHYN.com дізнавався, скільки автомобілів зареєстровано у Ніжині та як змінювалася статистика за останні роки.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: